Fletcher hotel ‘s-Hertogenbosch

Hotels / 's-Hertogenbosch

Locatie

A2 afslag Rosmalen

Opdrachtgever

Fletcher hotels

Oplevering

nog onbekend

Fase

Schetsontwerp

Beusen Architecten | Architect voor hotels

De plannen voor het Fletcher Hotel langs de snelweg A2 nabij de afslag Rosmalen, bestaan in feite uit 2 afzonderlijke onderdelen, die samen een ensemble zullen vormen.
Enerzijds de revitalisering van het bestaande hotel, dat door Fletcher Hotels is aangekocht en anderzijds door een nieuwe vleugel, waarin hotelkamers en een casino zullen worden gehuisvest.
Het bestaande hotel zal geheel worden voorzien van een rieten dak. Ook zal de entreepartij geheel vernieuwd worden. Een uitnodigende omgeving waar de gast verwelkomd wordt, overdekt en sfeervol.
De uitbreiding is ontworpen als een geheel zelfstandig, losstaand volume, dat vanuit het bestaande hotel bereikbaar is via een ondergrondse corridor.
De uitbreiding wordt gesitueerd rondom een patiotuin, waardoor alle kamers van daglicht worden voorzien. Ook dit gebouw wordt voorzien van een rieten kap en de entreepartij is op een vergelijkbare wijze vormgegeven als bij het hotel.
Tegelijkertijd is samen met landschapsarchitect Edith Kolkman gewerkt aan de inrichting van de openbare ruimte. Parkeren in het groen en met name de oriƫntatie van de terrassen op de achtergelegen waterplas is daarbij leidend geweest.

Bekijk hier al onze hotel projecten